Barbie_OriginalBarbie_Original

 

Zmena outfitu 1

139 महीने पहले

Ahojte,
takže konečne som tu z mojou novou rubrikou "Zmena outfitu".
Áno, táto rubrika je nová, preto chcem dopredu vysvetliť, o čom bude. Takmer každý deň si vyberiem jedno dievča/chlapca, ktorej/ktorému zmením outfit. K tomu ohodnotím outfit pred tým a opíšem to, ako som ju/jeho zmenila. Tak dúfam, že si túto moju novú rubriku obľúbite.
Na dnes som si vybrala milé dievča z menom AliciaSaurus

Pred zmenou: Vyzerala krásne, celý outfit sa jej vydaril. Jediné, čo by som na tom outfite zmenila, je farba sukne. Takáto farba k tomuto outfitu podľa mňa veľmi nepristane. Ale každý ma iný názor, tak ja vám ten váš nebudem brať. Má na sebe nádhernú košeľu, ktorá sa k sukniam často neoblieka - čo je dobré, pretože nám Alicia ukázala, že táto košeľa sa hodí aj k sukniam. Čo si myslíte o tomto outfite? Ja si myslím, že je to dokonalé, až na tú farbu sukni.





Po zmene: Zmenila som ju tak trochu po svojom štýle a ja osobne som s touto zmenou celkom spokojná. Každý má na to iný názor. Čižmy som jej vybrala hnedé, aby jej pristali k svetru, a fotoaparát & nohavice sú čierne. Tento outfit nie je veľmi zložitý, čo je dobré, pretože to takto podľa mňa vyzerá lepšie. A dokonca jej tento outfit aj pristane k farbe vlasov! Čo na to poviete?



Teším sa na Vaše komentáre!
Barbie_Original 

इसमें पोस्ट की गई:user contentoutfitchangescs
विज्ञापन

Facebook

Instagram

हमारे Star ब्लॉगर्स के बारे में जानें

संग्रह

लड़कियों के लिए ड्रेस अप गेम्स खेलें, अपनी पसंदीदा सेलिब्रिटीज़ को ड्रेस अप करें और फ्री फ़्लैश गेम्स खेलें.