Barbie_OriginalBarbie_Original

 

Zmena outfitu 1

Před 139 měsíci

Ahojte,
takže konečne som tu z mojou novou rubrikou "Zmena outfitu".
Áno, táto rubrika je nová, preto chcem dopredu vysvetliť, o čom bude. Takmer každý deň si vyberiem jedno dievča/chlapca, ktorej/ktorému zmením outfit. K tomu ohodnotím outfit pred tým a opíšem to, ako som ju/jeho zmenila. Tak dúfam, že si túto moju novú rubriku obľúbite.
Na dnes som si vybrala milé dievča z menom AliciaSaurus

Pred zmenou: Vyzerala krásne, celý outfit sa jej vydaril. Jediné, čo by som na tom outfite zmenila, je farba sukne. Takáto farba k tomuto outfitu podľa mňa veľmi nepristane. Ale každý ma iný názor, tak ja vám ten váš nebudem brať. Má na sebe nádhernú košeľu, ktorá sa k sukniam často neoblieka - čo je dobré, pretože nám Alicia ukázala, že táto košeľa sa hodí aj k sukniam. Čo si myslíte o tomto outfite? Ja si myslím, že je to dokonalé, až na tú farbu sukni.





Po zmene: Zmenila som ju tak trochu po svojom štýle a ja osobne som s touto zmenou celkom spokojná. Každý má na to iný názor. Čižmy som jej vybrala hnedé, aby jej pristali k svetru, a fotoaparát & nohavice sú čierne. Tento outfit nie je veľmi zložitý, čo je dobré, pretože to takto podľa mňa vyzerá lepšie. A dokonca jej tento outfit aj pristane k farbe vlasov! Čo na to poviete?



Teším sa na Vaše komentáre!
Barbie_Original 

Uvedeno v:user contentoutfitchangescs
Reklama

Facebook

Instagram

POZNEJ NAŠE STARBLOGGERY

    ARCHIV