...Silwy353......Silwy353...

26 

ŠTO JE S ROBSTENOM? :O

141 महीने पहले

 

Svi znamo tko su Edward Cullen i Bella Swan. Svi smo čuli za njih i svi znamo kako su oni likovi iz Sumraka. Isto tako vjerojatno znate kako su Robert Pattison i Kristen Stewart (zajedno Robsten)  i uživo bili zajedno! Ali, sve je pošlo krivo... Pitate se što se dogodilo? Ispričat ću vam sada! ;)

 

Kristen (22) javno je ponizila Roberta (26) nakon što je priznala aferu s oženjenim redateljem Rupertom Sandersom s kojim je radila na filmu "Snjeguljica i lovac". Nakon što se iselio iz njihovog zajedničkog doma u Los Angelesu, Robert je izjavio kako se osjeća kao da je kraj svijeta. Ona je ubrzo požalila i psihički se slomila - pala je u depresiju, nije jela, bila je neuredna, tjednima je živjela na energetskim napitcima, cigaretama i čipsu. Izjavila je kako joj je on najvažniji i da joj je iskreno žao.

 

Robert je prvo bio ljut, a onda je samo tražio odgovore: tražio je da se nađe oči u oči s Rupertom Sandersom! Iako se nije htio pomiriti s njom, nazvao ju je dok je bio pijan! Napokon se sažalio nad njom zbog njenog načina života i razmislio o oprostu. Čak su se odlučili naći uživo nakon što su više od sat vremena pričali preko telefona.

 -Ona ga je molila da se nađu i razgovaraju licem u lice o svemu što se dogodilo. Robert je na to pristao - izjavio je bliski prijatelj glumca te dodao da je Robertu žao Kristen koju javnost naziva negativkom. Ako joj i oprosti, Robert ima nekoliko pravila kojih će se Kristen mora držati. Pravila su da bi morali provoditi više vremena između snimanja i da više borave u njegovom rodnom gradu Londonu. :)

 

Biste li vi oprosti prevaru? Biste li imali i vi dovoljno hrabrosti nakon prevare tražiti oprost? Biste li htjeli da njih dvoje opet budu zajedno?

 

                       

 

-Silvija :)

इसमें पोस्ट की गई:user contentRobert Pattinsonkristen stewarthr
विज्ञापन

Facebook

Instagram

हमारे Star ब्लॉगर्स के बारे में जानें

संग्रह

लड़कियों के लिए ड्रेस अप गेम्स खेलें, अपनी पसंदीदा सेलिब्रिटीज़ को ड्रेस अप करें और फ्री फ़्लैश गेम्स खेलें.