lumilintulumilintu

29 

Kyselypostaus 2

143 महीने पहले

Eli jatkoa vielä tän postauksen verran :)

1. Miksi haluan isona ?

♥ Haluan työskennellä liikunnan parissa. Olen ajatellut opiskella fysioterapeutiksi, osteopaatiksi, personal traineriksi yms. joksikkin tuollaiseksi :)

 

2. Olenko käynyt ulkomailla ja missä ?

♥ Oolenhan minä, Itävalta, Iso-Britannia, Sveitsi,  Italia, Ruotsi ja Norja on tullut koluttua :) Pidän enemmän lumisista kohteista rantalomien sijaan, vaikka rantalomakin menettelee jos saadaan vauhtia lomaan eikä pelkkää köllöttelyä ! :d

 

3. Lemppari artistini ?

♥ En osaa sanoa yhtä ainutta hyvää, mutta tämän hetken lemppareitani ovat muunmuassa: Marina and the Diamonds, Lana del Rey, Crystal Castles, The Hurts, Feist ja Blue Foundation :) Varmasti unohdin jonkun tämän hetken popituksen, mutta noooh ... 

 

4. Lemppari liikkeeni irl ?

♥ Hmmps, veromoda ja only tulee mieleen näistä "perusmerkeistä", mutta tykkään shoppailla netissä blue tomaton, union5, topshopin ja forever21:n sivuilla muunmuassa :)

 

5. Miksi asun yksin enkä kotona ?

♥ Tosiaan, koulun takia. Kotini on maalla ja koulumatkasta tulisi niin vietävän pitkä ja koulukyydit eivät toimi siellä päin, joten halvemmaksi ja omille unille edullisemmaksi tulee asua kaupungissa.

 

6.Miten treenaan ?

♥ Tämän kesän olen harjoitellut "kolmen viikon taktiikalla" . Eka viikko on helppo viikko ( 4 päivää harjoittelua ja 3 lepoa), sitten tulee normaali viikko ( 5 päivää harkkoja, 2 lepoa) ja rankka viikko (6 harjoitusta ja 1 lepo). 

 

Tässä vielä asua :)

 

इसमें पोस्ट की गई:user contentfilumilintu
विज्ञापन

Facebook

Instagram

हमारे Star ब्लॉगर्स के बारे में जानें

संग्रह

लड़कियों के लिए ड्रेस अप गेम्स खेलें, अपनी पसंदीदा सेलिब्रिटीज़ को ड्रेस अप करें और फ्री फ़्लैश गेम्स खेलें.