Stardoll AdminStardoll Admin

 

Přečti si víc o Sharon Bhagwan Rolls

153 महीने पहले

 

Sharon Bhagwan Rolls je obhájkyní ženských médií z Fidži.

V dubnu 2000 byla zvolena na dobrovolnickou pozici tajemnice National Council of Women na Fidži a z této pozice pomáhala jako koordinátorka Blue Ribbon Peace Vigil v době, kdy Fidži čelilo druhému politickému převratu. 

Během “Blue Ribbon Peace Vigil” spoluzaložila femLINKPACIFIC, ženskou mediální nevládní organizaci zaměřenou na zvyšování povědomí o genderových problémech a ženských příbězích a předcházení konfliktů pomocí iniciativy komunit.

Dnes femLINKPACIFIC spolupracuje s mnoha ženami skrze "Women, Peace and Security track", což zahrnuje i projekt na podporu příští generace producentek a mediálních odbornic.

Bhagwan Rolls byla členkou fidžijské vládní delegace na 4. světové ženské konferenci OSN, odkud připravovala reportáže pro Fidžijsku televizi.

V červnu 2005 byla Sharon Bhagwan Rolls na seznamu žen iniciativy 1000 žen nominovaných na Nobelovu cenu 2005 z oblasti Tichého oceánu.

V roce 2010 byla jmenována do Civil Society Advisory Group on Women, Peace and Security při OSN.

Je nadšenou členkou YWCA a matkou Alberta a Sian, kteří se dnes podílejí na její práci.

Sharon je také první fidžijskou VJ - uváděla první televizní hudební šou po zahájení televizního vysílání a dnes pokračuje v moderování zvláštních televizních událostí jako je Festival ibišků, který je vysílán nejen na Fidži, ale i v jiných zemích v severních Tichém oceánu.

इसमें पोस्ट की गई:16daySharon Bhagwan Rollscs
Přečti si další informace o:Přečti si víc o Sharon Bhagwan Rolls
विज्ञापन

Facebook

Instagram

हमारे Star ब्लॉगर्स के बारे में जानें

संग्रह

लड़कियों के लिए ड्रेस अप गेम्स खेलें, अपनी पसंदीदा सेलिब्रिटीज़ को ड्रेस अप करें और फ्री फ़्लैश गेम्स खेलें.