Stardoll AdminStardoll Admin

 

Přečti si víc o Radhice Balakrishnan a Julii Salthouse

153 महीने पहले

Radhika Balakrishnan je výkonnou ředitelkou Center for Women's Global Leadership a profesorkou gender studies.

Má titul
Ph.D. z ekonomie z Rutgersovy univerzity a byla profesorkou ekonomie a mezinárodních studií na Marymount Manhattan College.

V současnosti je
předsedkyní představenstva Human Rights Network USA a členkou představenstva Center for Constitutional Rights.

Práce profesorky Balakrishnan se zaměřuje na gender a rozvoj, celosvětovou ekonomiku, lidská, ekonomická a sociální práva. Je editorkou a autorkou mnoha knih a článků (naposledy např. The Huffington Post) o lidských právech a globální ekonomice a rozhovory poskytla např. Democracy Now, BBC World, a CNN International.


Julie Ann Salthouse je programovou koordinátorkou kampaně 16 dní a jiných projektů spojených s bojem proti násilí na ženách a militarismu v Center for Women’s Global Leadership. 

Vystudovala genderová studia na Rutgersově univerzitě, kde také částečně přednáší problematiku gender studies. Její magisterská diplomová práce se zaměřovala na posilování dívčího hnutí, veřejné projevy a aktivismus mladých.

V minulosti se také podílela na Girls Learn International, kde pracovala na programu týkajícím se lidských práv ve vzdělávání rozšířeném po celých USA. Je spolueditorkou periodika Films for the Feminist Classroom a aprobovanou učitelkou angličtiny.

इसमें पोस्ट की गई:16daysRadhika BalakrishancsJulie Salthouse
विज्ञापन

Facebook

Instagram

हमारे Star ब्लॉगर्स के बारे में जानें

संग्रह

लड़कियों के लिए ड्रेस अप गेम्स खेलें, अपनी पसंदीदा सेलिब्रिटीज़ को ड्रेस अप करें और फ्री फ़्लैश गेम्स खेलें.