StrawberryMuffiStrawberryMuffi

 

Koniec Harryho a Taylor!

Před 139 měsíci

Zdroj povedal novinám The Sun: "Taylor vie, že je v Amerike úspešnejšia a oveľa bohatšia, takže jej jej kariéra pripadá dôležitejšie. Vždy stavala svoje záujmy nad Harryho potreby a pracovné plány. Keď sa jej sťažoval, že chalani z kapely začínajú byť podráždení a požiadal ju, aby sa viac snažila, aby to medzi nimi fungovalo, začali na seba kričať. Taylor mu dokonca povedala, že môže byť rád, že s ním vôbec je. Vyčítala mu aj to, že ich vzťah neberie dostatočne vážne. "

 
Taylor (23) mala vraj problém "sukničkárovi" Harrymu (18) dôverovať. Ten je známy tým, že si rád zaflirtuje. Spájaný bol napríklad s televíznou moderátorkou Caroline Flack alebo vydatou DJ Lucy Horobin.
 
Iný zdroj prezradil novinám Daily Star: "Taylor je v šoubiznise dlhšie ako Harry. Pripadá jej trápne, ako ochotne a dlho Harry pózuje dievčenským fanúšičkam a rozdáva autogramy. Síce mu povedala, čo si o tom myslí, ale Harry je bezstarostný chalan a nikdy by ho nenapadlo urážať svojich fanúšikov. Povedala mu aj to, že sa jej nepáči, že si neustále píše a flirtuje s ostatnymu babami. Lenže Harrymu pripadá všetka pozornosť vtipná a lichotivá. Obaja teraz totálne vybuchli, keď ho Taylor skutočne urazila. Nie je zvyknutá na to, aby niečo nešlo podľa jej predstáv. "
 
Po hádke na ich novoročnej dovolenky v Karibiku odišiel domov každý sám. Harry je teraz späť vo Veľkej Británii, kde skúša s chalanmi z One Direction, Taylor sa vrátila do Spojených štátov. Aký na to máte názor?
Vaša StrawberryMuffi
Reklama

Facebook

Instagram

POZNEJ NAŠE STARBLOGGERY

    ARCHIV