Stardoll AdminStardoll Admin

 

Společensky odpovědní návrháři, které obdivujeme

154 महीने पहले

Sláva by neměla změnit způsob, jakým se díváš na svět kolem sebe! Dokonce i tito uznávaní návrháři přispívají něčím unikátním a průkopnickým.Better World Britská návrhářka a ochránkyně práv zvířat Stella McCartney odmítá ve svých kolekcích používat kůži. Vytvořila řadu 100% přírodních produktů pro péči o pleť pouze z přírodně vypěstovaných a vyrobených ingrediencí. Mimo jiné podporuje několik charitativních projektů, včetně výzkumu rakoviny, ochrany životního prostředí a programů na ochranu lidských práv.

Dánský návrhář Peter Ingwersen, zakladatel módního domu Noir, přináší společenskou odpovědnost do vysoké módy. V Noir se již před časem rozhodli nakupovat pouze u dodavatelů, kteří uznávají a podporují lidská práva i ochranu životního prostředí a souhlasili s podmínkami Global Compact OSN.

Kalifornští Stewart+Brown nejenže využívají přírodní a ekologicky vytvořené tkaniny, ale navíc věnují procenta z prodeje neziskovým a nevládním programům zabývajícím se životním prostředím a sociální péčí.

Ali Hewson, spolu se svým manželem jménem Bono z kapely U2, o které jsi možná náhodou slyšela :-), používá módu k obchodování s Afrikou a podporuje místní komunity i sociální rozvoj. Jejich společnost Edun věnuje část svých výdělků na vzdělávání a podporu afrických komunit, aby se naučily podnikat v ekologickém zemědělství.

Přečti si více a inspiruj se těmito úžasnými návrháři!
इसमें पोस्ट की गई:newseco-friendlycontestsBetter Worldcs
विज्ञापन

Facebook

Instagram

हमारे Star ब्लॉगर्स के बारे में जानें

संग्रह

लड़कियों के लिए ड्रेस अप गेम्स खेलें, अपनी पसंदीदा सेलिब्रिटीज़ को ड्रेस अप करें और फ्री फ़्लैश गेम्स खेलें.