Stardoll AdminStardoll Admin

 

Inspirace: Ekomóda

154 महीने पहले

V dnešní době se návrháři ve svých kreacích snaží využívat zcela nové přístupy: v použitých materiálech, v jejich nakupování a v tom, co se snaží vrátit zpět komunitám. V soutěži Ekodesign pro lepší svět, jsme zvědaví na to, jak bys ty přispěla k společensky zodpovědnému designu! Projdi si i zbytek tohoto příspěvku a načerpej módní inspiraci!

Better World

Snaž se ve svých skicách použít něco, co bys jinak vyhodila. Stejně jako bývalý kreativní ředitel pro Levis Gary Harvey, který způsobil revoluci v znovupoužití všeho od starých Levis přes vyřazené baseballové bundy po kabáty Burberry. Nebo můžeš být ještě kreativnější: co takhle přetvořit tu obří sbírku igelitových nákupních tašek na naprosto úžasné šaty?

Vintage je důkazem toho, že některé letité kousky můžou být použity i dnes. Co je ale trochu zaktualizovat? Duro Olowu aktualizuje vintage hedvábné materiály a vintage vzory a vytváří tak úchvatné barevné kombinace! Na používání starých hedvábných kravat a recyklovaných nylonových prvků se ve své recyklované módní řadě zaměřuje Organic by John Patrick.  

V Organic by John Patrick jsou také hrdí na používání organické (přírodní) bavlny. I ty můžeš ve svých návrzích použít zodpovědně vytvořené tkaniny třeba i jen na detaily. Raději organické?  Nebo spíše použiješ materiály fair trade stejně jako AFIA? Můžeš také popsat, jak byl celý tvůj proces navrhování šetrný k životnímu prostředí jako v AirDye system, kde používají pro barvení tkanin méně vody a energie.

Jsme zvědaví, s čím nás překvapíš!  A nezapomeň připojit vysvětlení, jak tvůj návrh využívá Ekodesign pro lepší svět!

इसमें पोस्ट की गई:newseco-friendlycontestsBetter Worldcs
विज्ञापन

Facebook

Instagram

हमारे Star ब्लॉगर्स के बारे में जानें

संग्रह

लड़कियों के लिए ड्रेस अप गेम्स खेलें, अपनी पसंदीदा सेलिब्रिटीज़ को ड्रेस अप करें और फ्री फ़्लैश गेम्स खेलें.