valiapink13valiapink13

 

Κόκκινη Βασίλισσα

105 महीने पहले

Γεια σας! Τι κάνετε; Σε εμάς εδώ κάνει τρομερή ζέστη! Σήμερα έχω να σας προτείνω ένα πολύ ωραίο βιβλίο κατά τη γνώμη μου, με τίτλο Κόκκινη Βασίλισσα της Victoria Aveyard.

Περιγραφή

Στον κόσμο που είμαστε υπάρχουν οι Ασημένιοι, οι ξεχωριστοί, με μαγικές δυνάμεις άνθρωποι. Όμως υπάρχουν κι οι Κόκκινοι, οι οποιοι είναι αναγκασμένοι να υπηρετούν τους Ασημένιους. Η διαφορά τους είναι στο αίμα. Οι Κόκκινοι δίνουν το αίμα τους στη μάχη, αφού είναι αναγκασμένοι να πηγαίνουν στον πόλεμο μετά τα δεκαοκτώ. Όμως μέσα σε αυτό τον κόσμο ζει κι η δεκαεφτάχρονη Mare, η οποία είναι Κόκκινη. Μετά από ένα συμβάν ανακαλύπτει ότι διαθέτει δυνάμεις που δεν θα έπρεπε να διαθέτει, δυνάμεις πρωτόγνωρες ακόμα και στους Ασημένιους!

Είναι ένα καταπληκτικό βιβλίο. Η ιστορία σε μαγεύει καθώς ακολουθούμε τη Mare κι μπαίνουμε στη θέση της. Ένιωθα σαν να βλέπω ταινία και τα συναισθήματα ήταν πολύ δυνατά. Οι χαρακτήρες είναι πολύ ψυχροί αλλά και δυναμικοί. Η αγαπημένη μου βέβαια είναι η Mare και μπορώ να πω ότι μισώ αφάνταστα τη βασίλισσα Elara και την Evangeline ( όσοι το διαβάσετε θα καταλάβετε γιατί) .

Το δεύτερο βιβλίο της σειράς βγαίνει τον Φεβρουάριο στα αγγλικά με τίτλο "Glass Sword" ενώ το πρώτο βιβλίο θα γίνει ταινία. Επίσης θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο ένα βιβλίο με τίτλο "Cruel Crown" που διαθέτει τις νουβέλες "Queen Song" και "Small Scars" και ομολογώ ότι θα τα διαβάσω όλα! !

Όσοι το έχετε διαβάσει, ας φανταστούμε ποιοι ηθοποιοί θα ενσαρκώσουν τους χαρακτήρες στη μεγάλη οθόνη!

Προσπαθώ να βρω σε ηλεκτρονική μορφή ένα βιβλίο που συστήσατε οι περισσότεροι για το ανεβάσω στο μεθεπόμενο άρθρο, όσο για την επόμενη φορά θα μιλήσουμε για μια αγαπημένη σειρά στην τηλεόραση!

Φιλάκια!

Βάλια♥

इसमें पोस्ट की गई:newsuser contentel
विज्ञापन

Facebook

Instagram

हमारे Star ब्लॉगर्स के बारे में जानें

संग्रह

लड़कियों के लिए ड्रेस अप गेम्स खेलें, अपनी पसंदीदा सेलिब्रिटीज़ को ड्रेस अप करें और फ्री फ़्लैश गेम्स खेलें.