VVVRUVVVVVVRUVVV

34 

Cilt Tavsiyeleri

116 महीने पहले

Merhaba arkadaşlar :) !Umarım beğenir ve ilham verici yorumlarınız ile beni mutlu edersiniz :).

1-) Kimse yağlı ve akneli (sivilceli) bir cilt istemez.Bu tarz ciltlerden korunmak için daha sağlıklı beslenmeliyiz, konuyu açacak olursak meyve ve sebzelere fast-food yiyeceklerden daha çok önem vermeliyiz . Örnekle bir hamburger yerine büyük bir tabak salata daha sağlıklı ve doyurucu olacaktır inanın :) . Unutmayalım cildinize nasıl davranır ve önem verirseniz o da size görünümü ile cevabını verecektir.

2-) Kendiliğinden yağlı bir cilde sahipseniz , yüzünüzü normal tipte ciltlere göre +5 daha fazla yıkamalı ve dikkat etmelisiniz. Bkz: Kükürtlü sabun oldukça faydalı ve doğal aynı zamanda çok da uygun bir fiyatı var :) .

3-)Cildinize sürekli temastan kaçınmak , cildinizdeki mikrop/bakteri sayısını yarıya indirecektir ve daha az kirlenecektir.

4-)Sivilceli bir cilde sahip iseniz onları patlatmak ve dokunmak yerine kısa zaman içinde doktora gitmeli ve önerilen kremi veya ilacı almalısınız, kısa bir süre sonra iyileştiğini göreceksiniz . ÖNEMLİ NOT : Sivilceleri patlatmak sadece anlık iyileşme sağlar sabah uyandığınızda daha çok olduğunu görmek istemezsiniz.

5-)Gül suyu ve maden suyu (bkz:soda) ile cildinizi yıkamak daha parlak ve canlı bir görünüm verecektir.

 

इसमें पोस्ट की गई:kullanıcı içeriğ
विज्ञापन

Facebook

Instagram

हमारे Star ब्लॉगर्स के बारे में जानें

संग्रह

लड़कियों के लिए ड्रेस अप गेम्स खेलें, अपनी पसंदीदा सेलिब्रिटीज़ को ड्रेस अप करें और फ्री फ़्लैश गेम्स खेलें.