Barbie_OriginalBarbie_Original

 

Zmena outfitu 3

Před 139 měsíci

Ahojte, 
dnes som v Zmene outfitu zmenila thesims39 a verte mi, bolo to ešte ťahšie, ako to vyzerá. :D

Keďže thesims39 má úplne iný štýl ako ja, bolo pre mňa dosť zložité zmeniť ju tak, aby som to nezpackala. Tento štýl bol pre mňa vždy španielskou dedinou a nič sa na tom nezmenilo. 

Pred zmenou: Čierna je fajn a vyzerá to ešte lepšie, keď sa do outfitu dostane aj biela farba. Síce viem, že sa jej to takto páči, ale ja osobne si myslím, že sú tie tetovačky trochu prehnané a žeby to vyzeralo lepšie, keby ich na sebe nemala až toľko veľa. Tieto vlasy vyrobené v StarDesigne sú dokonalé a myslím si, že sa to hodí ku všetkému, nech má už majiteľ vlasov hocijaký štýl. Páči sa mi to, že má na sebe niektoré veci vyrobené v StarDesigne.

       



Po zmene: Bála som sa, že to skazím a celkom sa mi aj zdá, že som to už skazila. Tentokrát sa mi páči outfit pred zmenou. Do tohto outfitu som pridala veci, o ktorých vôbec netuším, ako majú ísť dokopy. Tie topánky a vec vo vlasoch sú podľa mňa najlepšie veci v outfite. Bunda sa k tomu veľmi nehodí, nuž v šatníku nemala veľmi veľký výber z takýchto vecí. Myslím si, že bez bundy by to vyzeralo tak nedokončene. 


Teším sa na Vaše komentáre!
Barbie_Original

Uvedeno v:user contentoutfitchangescs
Reklama

Facebook

Instagram

POZNEJ NAŠE STARBLOGGERY

    ARCHIV