Barbie_OriginalBarbie_Original

 

Kreatívne dievčatá 4

Před 139 měsíci

Ahojte,
rozhodla som sa v mojej rubrike "Kreatívne dievčatá" urobiť výnimku a na dnes som si pre vás pripravila CHLAPCA. Jeho meno je Luh2cas a možno ste si všimli, že pred pár dňami vyhral "CoverBoy". Patrí medzi najpopulárnejších ľudí na Stardolle a patrí medzi tých najlepších, ktorí vytvárajú veci v StarDesign. 

Prečo som si vybrala na túto rubriku práve jeho?
Vytvára veľmi nádherné veci v StarDesign, či ide o vlasy, alebo tričká. Vždy sa teším, keď vytvorí niečo nové! Vyhral toho na Stardolle už veľa a podľa mňa si to všetko zaslúžil! Taktiež sa mi strašne páči jeho album, má tam fotky dievčat a vedľa toho to isté, len vytvorené v StarDesigne. Je to neuveriteľné! Keďže som nemohla sfotiť všetky tričká a ostatné nádherné veci, ktoré vytvoril, sfotila som pár z jeho výtvorov v salóne krásy. Vybrala som si 3, ktoré sa mi páčili najviac. Tu ich máte:


Pozrite sa do jeho apartmánu, salónu krásy a ak chcete vidieť viac výtvorov, pozrite sa i do jeho albumu, do ktorého si pár z nich dal. Taktiež má svoje výtvory aj v scénach. Nenechajte si to ujsť!

Teším sa na Vaše komentáre!
Barbie_Original 

Reklama

Facebook

Instagram

POZNEJ NAŠE STARBLOGGERY

    ARCHIV