enhmmenhmm

 

Στήλη: Fashion & Friends (15)

117 منذ أشهر

Γεια σας! Αυτό είναι το δέκατο πέμπτο άρθρο της στήλης Fashion and Friends, όπου εγώ και η Χαρά (Pia.Fab) θα απαντούμε στους προβληματισμούς σας.

Αναγνώστρια: Γεια σου. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα φιλίας και θέλω βοήθεια. Είναι δυο κοπέλες στην τάξη οι οποίες δεν είναι δημοφιλείς ή καλές στην τάξη. Εγώ με την κολλητή μου την Φωτεινή, έχουμε αυτά τα πλεονεκτήματα. Αυτές μαλώνουν για το ποια θα γίνει φίλη μας, όταν η μια γίνετε μας καλεί σπίτι της μας δίνει διάφορα και τέτοια. Μετά από λίγο καιρό, όταν πια γίνονται κάπως δημοφιλείς, μας σνομπάρουν και μας βρίζουν. Τι να κάνω;

Η Χαρά απαντάει: Καλησπέρα αναγνώστρια , σε ευχαριστώ για το μήνυμά σου. Τα παρακάτω που θα σου γράψω είναι η γνώμη μου / η συμβουλή μου. Αυτό που κάνουν αυτές οι δύο κοπέλες , λέγεται ανωριμότητα. Θα σε συμβούλευα να κάνεις παρέα κανονικά με την κολλητή σου την Φωτεινή όπως είπες πως την λένε και να αφήσεις τις δύο άλλες κοπέλες να κάνουν παρέα μεταξύ τους ή γενικά να τις αφήσεις να κάνουν παρέα με άλλους. Δεν έχει νόημα να τους δίνετε σημασία, το βρίσκω και πολύ χαζό εξάλλου να μαλώνουν για το ποια από τις δύο θα γίνει φίλη σας. Αν θέλουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μα πραγματικά να γίνουν φίλες σας, ας γίνουν και οι δύο. Αν θέλεις (πριν σταματήσεις εσύ και η κολλητή σου να τις κάνετε παρέα), να τους μιλήσετε και να τους πείτε να σταματήσουν να μαλώνουν για τέτοια χαζά μικροπράγματα και αν θέλουν όντως να γίνουν φίλες σας, να σταματήσουν να σας σνομπάρουν, αυτό αν θέλετε και το θεωρείτε απαραίτητο, αλλιώς σταματήστε να κάνετε παρέα μαζί τους και αν σας ρωτήσουν γιατί δεν κάνετε παρέα μαζί τους πείτε τους ότι δεν σας αρέσει μια να το παίζουν φίλες σας και μία να σας σνομπάρουν ΚΑΙ να μαλώνουν για το ποια θα γίνει φίλη σας. Αν θες, εσύ και η φίλη σου, μην τους δίνετε πολύ σημασία , μέχρι τουλάχιστον να σταματήσουν να μαλώνουν και να σας σνομπάρουν. Αυτά, ελπίζω να σε βοήθησα. Καλή σου μέρα.

نشرت في :newsuser contentel
إعلان

Facebook

Instagram

الأرشيف